Известие

Collapse
No announcement yet.

Спортен Филтър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спортен Филтър

Аз имам от 3-месеца една такава красавица,но след бъгването на сайта не съм влизал доста време и за това време станаха някой бели .Едната е,че колата като загрее хубавко започва да ми гасне и да мени обороти и ми казаха,че е ми е от въздушния филтър,защото не е поставен правилно и вместо да взима хладен въздух той взима горещия въздух на двигателя и това нещо ми докарва неприятностите...сега немога да покажа снимка защото не съм вкъщи,но довечера ще го направя.Въпроса ми е,как трябва да се направи на този автомобил правилно филтъра и колегите който са също са със такъв,ако може да постнат някоя снимка да видя как е правилно.Мерси предварително.
    Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
    ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark

Re:

Прост го постави в оригиналната кутия,като махнеш 2-рата.Аз постъпих така щото ми бяха счупени кутиите и въздуховодите и..къде сега да купувам.Като взех колата филтъра беше забит на дебитомера до ДВГ. и смучеше горещо.Въобще не вървеше....не че сега върви де,но разликата е огромна....пък и по-малко се цапа.Няма проблеми, да опиташ...
    Last edited by Ivo Skoklev; d.m.y г., 00:24.
    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Първоначално публикувано от oinotnA Покажи съобщение
      Аз имам от 3-месеца една такава красавица,но след бъгването на сайта не съм влизал доста време и за това време станаха някой бели .Едната е,че колата като загрее хубавко започва да ми гасне и да мени обороти и ми казаха,че е ми е от въздушния филтър,защото не е поставен правилно и вместо да взима хладен въздух той взима горещия въздух на двигателя и това нещо ми докарва неприятностите...сега немога да покажа снимка защото не съм вкъщи,но довечера ще го направя.Въпроса ми е,как трябва да се направи на този автомобил правилно филтъра и колегите който са също са със такъв,ако може да постнат някоя снимка да видя как е правилно.Мерси предварително.
      Няма начин да е от това,нещо не са ти в ред майсторите!!! Големи мъже сте,а се ловите на ебати глупавите обяснения!!! Майсторите като не могат да оправят нещо измислят какви ли не причини

Comment

Филтърът както и да го сложиш все е правилно, но има една джаджа от долу, която ако не знаеш че трябва да е там можеш да се объркаш че е за отгоре. Прилича на фуния. Отвори кутията и провери за джаджата. Ако е отгоре, сменяй мястото. Действително джаджата ако е отгоре се получава този ефект, не знам защо, но знам че е така. Айде късмет!
        "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
        sigpic

Comment

Щом ти гасне кат загрее иди да ти видят компа за грешки, щот мой да се окаже от дат4ик
          Alfa Romeo Spider 2.0 TS 16V 150 CV
          Alfa Romeo 159 Sportwagon 1.9 JTDm 150 CV
          Fiat Bravo 1.6 GT 100 CV

Comment

Първоначално публикувано от glavnia Покажи съобщение
            Щом ти гасне кат загрее иди да ти видят компа за грешки, щот мой да се окаже от дат4ик
            Ходих в един сервиз на Бош...и ми направиха пълна диагностика.Казаха,че всичко било "ток и жица"

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщение
              Филтърът както и да го сложиш все е правилно, но има една джаджа от долу, която ако не знаеш че трябва да е там можеш да се объркаш че е за отгоре. Прилича на фуния. Отвори кутията и провери за джаджата. Ако е отгоре, сменяй мястото. Действително джаджата ако е отгоре се получава този ефект, не знам защо, но знам че е така. Айде късмет!
              Какво имаш в предвид "джаджа".Филтъра ми е сложен в един цилиндър непосредствено до радиатора и по диагонал на двигателя(за най-добра ориентация ще трябва снимка),но този цилиндър няма никакви дупки от които филтъра да взима хладен въздух и към него отива горещия от двигателя...поне така ми казаха,защото тръбата на филтъра,която ми е алуминиева е гореща(направо гори)...

Comment

Е как ще няма, не може да няма. От долу ти е отвора, под отвора на цилиндъра имаш хванат въздухопровод, който води между подкалника и бронята. Именно от там ти влиза хладния въздух. Всичко останало дето то го казват е простотия. Ти сам можеш да си го провериш.
                "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
                sigpic

Comment

Working...
                X